A la cartè
MENÙ DELLA CENA
Dalle 12 alle 14 il sabato e la domenica e tutte le sere dalle 19 alle 22
ANTIPASTI
Amberjack carpaccio with green apple and nduja sausage
28,00
Panzanella salad with lobster and mozzarella foam
30,00
Veal sweetbread with peach and lettuce
24,00
Fassona beef tartare with capers, olives, anchovies and tomatoes
24,00
PRIMI
Home made ravioli filled with artisan mascarpone cheese, hazelnuts and langoustine tartare
26,00
Parsley tagliatelle pasta with sea urchins and pecorino of Pienza cheese
28,00
Linguine pasta, nocerino spring onion, tuna and citrus sauce
28,00
Candele pasta, goat cheese, red turnip and herbs pesto
25,00
SECONDI
Codfish with tomatoes ragout and smoked provola cheese
36,00
Sea bream with beans and Bearnaise sauce
28,00
Beef fillet with variations of zucchini
40,00
Duck breast with Tropea onions, herbs, raspberries
28,00
DOLCI
Raspberries in five consistencies
16,00
Peach with honey foam, nuts and vanilla
16,00
White chocolate with cocoa grue and exotic fruits
16,00
Ricotta cheese, basil and pine nuts
16,00
La lista degli allergeni è preste sul menu
al bancone, al tuo tavolo, in camera
CANTINA, LISTA DEI VINI
È SEMPRE UNA BUONA IDEA
coccola il tuo palato con
SIGNATURE TASTING MENU
DISPONIBILE A CENA SOLO PER IL TAVOLO
Scallops carpaccio,hazelnut butter, black truffle and crunchy parsley
Pigeon and langoustine
Risone pasta with lobster, basil and coffee
Mediterranean sea bass, ricotta cheese, spinach and San Marzano tomato
Cow milk panna cotta, goat ice cream and cream of sheep milk
*Menu degustazione 80,00 € per persona – vini in abbinamento 40,00 €
coccola il tuo palato con
BLIND TASTING MENU
DISPONIBILE A CENA SOLO PER IL TAVOLO
“Free-hand” tasting menu: 5-course meal by our Chef
*Menu degustazione 80,00 € per persona – vini in abbinamento 40,00 €
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