A la cartè

MENÙ DELLA CENA

Dalle 12 alle 14 il sabato e la domenica e tutte le sere dalle 19 alle 22

ANTIPASTI

Amberjack carpaccio with green apple and nduja sausage

28,00

Panzanella salad with lobster and mozzarella foam

30,00

Veal sweetbread with peach and lettuce

24,00

Fassona beef tartare with capers, olives, anchovies and tomatoes

24,00

PRIMI

Home made ravioli filled with artisan mascarpone cheese, hazelnuts and langoustine tartare

26,00

Parsley tagliatelle pasta with sea urchins and pecorino of Pienza cheese

28,00

Linguine pasta, nocerino spring onion, tuna and citrus sauce

28,00

Candele pasta, goat cheese, red turnip and herbs pesto

25,00

SECONDI

Codfish with tomatoes ragout and smoked provola cheese

36,00

Sea bream with beans and Bearnaise sauce

28,00

Beef fillet with variations of zucchini

40,00

Duck breast with Tropea onions, herbs, raspberries

28,00

DOLCI

Raspberries in five consistencies

16,00

Peach with honey foam, nuts and vanilla

16,00

White chocolate with cocoa grue and exotic fruits

16,00

Ricotta cheese, basil and pine nuts

16,00

La lista degli allergeni è preste sul menu

al bancone, al tuo tavolo, in camera

CANTINA, LISTA DEI VINI

È SEMPRE UNA BUONA IDEA

coccola il tuo palato con

SIGNATURE TASTING MENU

DISPONIBILE A CENA SOLO PER IL TAVOLO

Scallops carpaccio,hazelnut butter, black truffle and crunchy parsley

Pigeon and langoustine

Risone pasta with lobster, basil and coffee

Mediterranean sea bass, ricotta cheese, spinach and San Marzano tomato

Cow milk panna cotta, goat ice cream and cream of sheep milk

*Menu degustazione 80,00 € per persona – vini in abbinamento 40,00 €

coccola il tuo palato con

BLIND TASTING MENU

DISPONIBILE A CENA SOLO PER IL TAVOLO

“Free-hand” tasting menu: 5-course meal by our Chef

*Menu degustazione 80,00 € per persona – vini in abbinamento 40,00 €
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